lauantai 2. elokuuta 2014

Tekstileimasin testausta

Ajatuksissa ollut tilata ns. tuotemerkkejä tai nimikointinauhoja itsetehtyihin töihin. Vaikkei ompelukset nyt kauhean isossa mittakaavassa ole niin olisihan ne kiva jotenkin merkitä. Ihan kivoja nettifirmoja on yllinkyllin, mutta sitten tullaan kohtaan määrä (?). Tilaanko kerralla ison määrän kun tulee hiukan halvemmaksi. No enpä o saanu tilattua.
Eilen käytiin isännän ja minin kanssa Lidl:ssä. Ei tule käytyä usein, mutta ajatus oli tehdä oikeaa hintavertailua Prisman hintoihin (n. 4-10 senttiä oli peruselintarvikkeet halvempia Lidl:ssä). Kiertelin tottakai nuo ns. kausituotekorit läpi. Siinä oli sitten iso kasa tekstileimasimia. Ajattelin kasasta että eipä kukaan osta, ku niissä hinta hipoo pilviä... mutta sattui tuo hinta siinä hyllyn reunassa kiinnostavan kuitenkin. Kyllä se oli 4,90€. Luin selosteen paketin takaa, jossa kerrottiin käyvän sekä paperille että kankaalle sekä kestävän jopa 90 asteen pesun (kunhan on kuivunut 24h). No niin ompas edullinen tuotemerkki.
Pakkohan sitä oli tänään aamusta unisilla silmillä heti värkätä ne pikkuiset kirjaimet paikalleen ja kokeilla velour, trikoo ja flanelli. Hyvin tarttuu ja selvänkin saa. Voisihan tuota kokeilla kiinnittää vaikka silitysraudalla ja musteen leviäminen pitää kyllä kokeilla pesukoneessa ennen oikeaan vaatteeseen leimaamista :).
Näillä tunnelmilla on ihana aloittaa aamu ja lähteä katsomaan löytyisikö mustikoita ja vattuja metsästä.

5 kommenttia:

 1. Kokeilitko jo pestä? Kestääkö siistinä?

  VastaaPoista
 2. En vielä pessyt mutta uskalsin leimata vaatteet kun on tuolla yksi miisamamman kestoside jota on paljon pessyt ja hän käyttää leimaa. Siistinäon pysynyt :)

  VastaaPoista
 3. Ajattelin vaan, että vois olla kätevä myös nimikointiin sitten joskus kun tuuppaa Vn hoitoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, vaikka mä en oo kyllä nimikoinu kun jotenkin se vaan aina jäi ja noita vaatteita on niin hirveesti ;)

   Poista
 4. Itseasiassa nyt on pesty tekstejä ja rummutettu... 60 astetta ei ainakaan hävittänyt nimeä eikä levittänyt mustetta.

  VastaaPoista

Olen erittäin onnellinen jos jätät pienenkin merkin käynnistäsi.