perjantai 8. elokuuta 2014

Rennot olohousut - Relaxed Fit/Ottobre 1/2014

Kesäloman keskellä ei juurikaan ole kerennyt mitään värkkäilemään. Kaikki aika menee lasten kanssa touhutessa. Otin kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja päätin kuitenkin yhdet jo aikaa sitten leikatut housut työnalle. Itse tykkään Ottobren kaavoista ja ainakin Minille ovat olleet hyviä tekemättä mitään muutoksia. Toivottavasti syksy ja talvi antaisi aikaa vaateompeluksille, koska tekeminen on rentouttavaa ja saa kaikki murheetkin unohtumaan.

OB:n rennot olohousut
apinatrikoo, tumman ruskea resori ja bambujf Myllymuksuilta
vyötäröllä kuminauha kasoisneulalla tikattuna

Aiemmin tein jo yhdet Relaxed Fit housut ja Mini on ollut niihin erittäin tyytyväinen. Kaavakokeiluun käytin kestovaippaompeluihin hommattuja vaippapaloja ja värikkäät ovatkin aivan ihanat. Apinakuosiin Mini ihastui ikihyviksi. Aiemmin sain tehtyä hupparin sukelluspukuhupulla ja tosiaan leikattua nämä housut.


Kaksoisneula - ihana lisä ompelutarvikkeisiin

Housuissa paljon ihania yksityiskohtia ja tulihan samalla testattua leveää kaksoisneulaa, joka tuntuikin paljon kivemmalta kuin aiempi hankintani. Nämä toteutettu täysin ompelukoneella, joka mielestäni oli jokseenkin hidasta puuhaa, mutta palkitsee katsellessa valmista työtä. Ihan niin kauniit ei sisäsaumat ole kuin saumurilla, mutta eihän ne päälle näy. Oma merkki vaatteisiin tulee tekstileimasimella. Sain leimattua edellisetkin kaapista löytyvät työt.

Mini rakastaa poseerausta ja onkin ihan huippumalli. Puhelimen kamera ei vain ole paras mahdollinen, mutta ihana siitä kun saa muokattua kuvat jo heti valmiiksi kivoilla ilmaisaplikaatioilla Photo Editor by Aviary ja CollageMaker. Tästä taas hakemaan itsellekkin ompeluintoa meidän pikku tokaluokkalaisen collegehousuihin, toppeihin ja pariin pitkähihaiseen, jotka hän on tilannut jo aikaa sitten. Viikko vielä lomaa, joten eiköhän jotain valmistu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen erittäin onnellinen jos jätät pienenkin merkin käynnistäsi.