lauantai 31. tammikuuta 2015

Masikkasuklaakisua kerhokuvaan

Ostin Majapuulta mansikkasiklaakisua jo viime vuoden puolella ja onhan ompeluskin tehty jo lokakuun puolella. Blogiin en saanut tuota silloin laitettua, kun en vaan voi tykätä tuosta Bloggerin kännykkä sovelluksesta ja kadotin kuvan tuonne tuhansien kuvien hautausmaalle. Tässä yhtenä päivänä selasin koko kuvavaraston läpi ja osui kuva silmiini. Mini rakastui kuosiin niin paljon, että tässä käydessäni Naantalissa poikkesin Majapuun varastolla ja ostin myös Minttusuklaakisua. Se odottaa kaapissa inspiraatiota.

OB 1/14 Owl Pricess ja OB 4/13 Uncomplicated
Kankaat Majapuulta ja resorit käpyseltä

Kaavana tunikassa käytin Ottobren 1/14 Owl Princess. Paita on kivan mallinen, mutta yllätyin kangasmenekistä. Tuommoinen kaartuva helma syö yllättävän paljon kangasta. Housuiksi valitsin OB:n 4/13 Uncomplicated legginssit. Malli näytti alkuun hassulta, mutta minusta kivan rennot kun on tottunut näkemään ne typyn päällä. Housujen ja hihojen trikoo myös Majapuulta. Katsoivat pyynnöstäni sopivan yksivärisen tuohon Mansikkasuklaakisuun. Kaapissa oli valmiina suklaan ruskeaa resoria pääntiehen. Resorikanttauksessa olen vallan ruvennut käyttämään 0,7 kerrointa ja joka kerta näyttää minusta hyvälle.



Vaikka Mini oli oikeana kuvauspäivänä kipeä niin pääsi kuitenkin kuvaan myöhemmin. Pikkupaniikilla tehty kuvausvaate onnitui kuitenkin erinomaisesti ja on muodostunut lempivaatteeksi. Tykkään Ottobren kaavoista sekä kokoamisohjeista niiden selkeyden takia. Olen kestotilaaja, eikä vaatteita kuitenkaan niin paljoa tule tehtyä että tuon lehden tilaus jotenkin säästöä toisi, mutta vinkit ja ohjeet ovat kivoja. Ajatellen ylipäänsä ompelu-uraani niin yllättävän hyvin sitä voi oppia ilman kursseja. Suosittelen ihan kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olen erittäin onnellinen jos jätät pienenkin merkin käynnistäsi.