perjantai 19. syyskuuta 2014

Pul-rukkaset kylmeneviin syyspäiviin

Sain jälleen aamulla idean tehdä kylmeneviin syyspäiviin rukkaset kuopukselle. Joskus aikaa tein yhdet kokeiluversiot, mutta en koskaan saanut aikaiseksi tehdä lisää. Malliksi löysin Lassien hanskat kaapista ja jotenkin niitä mukaillen sain aikaan kaavan. Toteutus oli helppo. Materiaalia löytyy kaapista, kun tuli haalittua vaippakankaita kestovaipatusaikoihin. Harmi etten päässyt heti kokeilemaan käteen ja luulenkin että peukkua pitää seuraaviin pidentää. Laitan sovituskuvan myöhemmin. Fleecevuori on melko liukas ja vuori luiskahtaa helposti pois paikaltaan kun ottaa rukkaset kädestä. Pitänee ommella käsin muutama tikki. Kam-nepit toimivat hyvin rukkasten pitiminä niin pari ei ehkä niin helposti huku :)

Pikipallo ja liekki pul ostettu OMV:ltä ja fleecevuoreen tilkkuja joskus Pikkeliinalta.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kuopus oli varsin innoissaan "työrukkasista". Mallikin oli just hyvä, eli kunhan vaan taas hiukan aikaa niin pitää tehdä muutama pari lisää :)

   Poista
 2. Tosi hienot! Saako nuo siis vielä neppareilla kiinni toisiinsa? Aivan nerokas idea! :D

  VastaaPoista
 3. Juu saa neppareilla kiinni toisiinsa. Joku joskus oli nepittänyt kaupan rukkasia, jotta parit eivät huku :) Kiitos, mini tykkää näistä ihan valtavasti, kun näillä saa kiinni kun ovat notkeat.

  VastaaPoista

Olen erittäin onnellinen jos jätät pienenkin merkin käynnistäsi.